Pamje prekëse, qytetarët shpëtojnë një të moshuar që rrezikonte të mbytej në Belsh

Screenshot_13-1.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një i burrë në moshë është shpëtuar nga disa qytetarë në Belsh, të cilët e kanë nxjerrë nga uji i liqenit. Për arsye ende të paqarta, burri kishte rënë në ujë dhe rrezikonte të mbytej.

Pas disa tentativash, një qytetar arrin t’i hedhë pranë burrit një litar. Më tutje e tërheq deri në breg nga ku më pas është i aftë ta nxjerrë nga uji. Video u postua nga joq


Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë