Skip to content

Pamje: si e përballoi gazetarja serbe një të marrë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një gazetare serbe e përballoi me qetësi një të papritur në emisionin e mëngjesit.

Ajo, reportere e RTS(Radio Televizioni Serb), po komunikonte me studion gjatë një stand up-i kur paprimtas iu shfaq para dhe pas një burrë, me gjeste e fjalë prej të marri.

Në fillim madje ai derdhi dhe një pije para saj, duke vijur më pas dhe të shajë para kameras shtetin e tij.

“Serbia është më i keqi shtet. Shteti serb është fashist…”, tha burri.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë