Pamje spektakolare të natyrës në konkursin për peisazhet më të mira për 2021

Screenshot_105.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Më poshtë gjeni një fotogaleri të disa prej fotove që morën pjesë në konkursin për peisazhet më të bukura në glob. Konkurentët nuk u lejuan të përdorin ‘photoshop’ në fotot e tyre apo të tjera modifikime digjitale ndaj dhe konkursi është i titulluar “Peisazhet natyrale”

Fotografi i vitit u shpall Steve Alterman me një foto detaj të një akullnaje të vogël të mbetur në rërën e zezë të brigjeve në Fellsfjara (Islandë).

Natural Landscape Photograph of the Year for Natural Landscape Photography Awards, 2021.Steve Alterman / Natural Landscape Awards

Fituesi i peisazhit të madh natyror u shpall Michael Frye, i cili kapi magjinë e dritës në një majë të Luginën Yosemite.

Grand Landscape winner for Natural Landscape Photography Awards, 2021.Michael Frye / Natural Landscape Awards

Fituesi i peisazhit të natës u shpall Paul Hammett, i cili arriti të shkrepë një foto të vetëtimave që duket sikur ‘godasin’ malin në Matterhorn (Zvicër)

Fotografi i vitit u shpall Eric Bennet me disa shkrepje fantastike të natyrës

Photographer of the Year for Natural Landscape Photography Awards, 2021.Eric Bennett / Natural Landscape Awards
Photographer of the Year for Natural Landscape Photography Awards, 2021.Eric Bennett / Natural Landscape Awards
Photographer of the Year for Natural Landscape Photography Awards, 2021.Eric Bennett / Natural Landscape Awards

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë