Pamje të trishta nga Berati, dhjetëra qytetarë presin në radhë për bukë të ftohta me gjysëm çmimi

buke te ftohta

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Këto pamje të trishta vijnë nga qyteti i Beratit. Dhjetëra qytetarë presin në radhë në një furrë buke, për bukë të ftohta.

Çmimet e bukës dhe të miellit prej ditësh janë shtrenjtuar në Shqipëri, kjo për shkak se kompanitë që operojnë në vendin tonë, në bashkëpunim me njëra-tjetrën vendosën që të rrisin çmimin e miellit.

Si pasojë, të këtyre çmimeve të rritura vijnë dhe këto pamje nga Berati, ku qytetarët presin në radhë, në shi, për të blerë me gjysëm çmimi “bukë të ftohtë”, ose buka dy ditëshe që mbetet pa shitur në furra.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë