Ka nisur me shtyrje seanca e dhënies së masës së sigurisë në Gjykatën e Tiranës për Tire Alldërvishin, sanitaren e spitalit Covid 2 e cila akuzohet për korrupsion, për shkak se mungonte avokati i saj mbrojtës. Gjykatësja ka vendosur shtyrjen e seancës për disa minuta, për shkak të mungesës së avokatit, dhe Alldërvishit pritet t’i caktohet një avokat kryesisht. Vijon…

/faxweb