Intensiteti i lartë i reshjeve duket se ka sjellë probleme në Shkodër.

Një sërë rrugësh kryesore të qytetit verior janë përmbytur, duke sjellë probleme në qarkullimin e automjeteve dhe të kmëbësorëve.