Reshjet masive kanë nisur thuajse në të gjithë territorin e vendit gjatë orëve të natës dhe duket se nuk do të pushojnë këtë të hënë.

Durrësi në veçanti është përballur me probleme në disa akse rrugore. Disa kryqëzime rrugësh në lagjet nr.1, nr.18 e në disa zona tjera, janë përmbytur plotësisht nga reshjet.

Problematika për shkak të reshjeve masive janë shfaqur po ashtu edhe në disa zona periferike të qytetit.