Besimtarët muslimanë kudo në botë, kanë festuar këtë të hënë Fitër Bajramin, moment i cili shënon mbylljen e muajit të madhërueshëm të Ramazanit e me të dhe të agjërimit.

Al Jazeera ka përcjellë disa foto të faljes së namazit, e në mesin e pamjeve ndodhet dhe Tirana. Besimtarët muslimanë nuk janë ndaluar as nga reshjet e shiut, për të mbërritur në sheshin kryesor të Tiranës e për të kryer ritet gjatë Fitër Bajramit.

Pamje ajrore nga sheshi Skënderbej në Tiranë gjatë faljes së Fitër Bajramit [Florion Goga/ Reuters]