Subscribe

Kryetari i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla është bashkuar në debatin e këtyre ditëve, sa i takon raportit të Dick Marty, si dhe për rolin e kreut të PD-së, Lulzim Basha për rolin e tij në hetimet për UÇK-në.

Për të folur lidhur me këtë temë, Balla ishte I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, prej ku ka dhënë paralajmërimin e fortë se për kreun e PD-së, Lulzim Basha do të flasin edhe të tjerë komandantë të UÇK-së.

“Lulzim Basha ka hetuar UÇK-në, ka hetuar komandantët e UÇK-së. Ka edhe komandantë të tjerë të UÇK-së të cilët do flasin dhe duhet të flasin!”

loading...