Kuvendi i Sali Berishës ka prezantuar disa nga hapat që do të ndërmerren për ringritjen e Partisë Demokratike.

Duke e parashtruar si një rithemelim të PD-së, zyrtarët pranë Berishës thanë se do të ndryshohet vula, logo, flamuri dhe simbole të tjera.

Të gjitha këto sinjale për ndryshime të forta, lenë hapësirë për të dyshuar për krijimin e një force të re politike. (TemA)