Skip to content

“Partia shqiptare nyje kyçe për formimin e qeverisë në Maqedoni të Veriut” Myrtezani: Nëse do të kemi një kryeministër të ri varet nga…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Orhan Murtezani, pjesë e koalicionit qeverisës në Maqedoninë e Veriut, flet për Fax News lidhur me krijimin e një qeverie të re:

Do të jetë një presmisë e dy partive politike. Të shohim të shkojmëdrejt formimit të një qeverie të re dhe me pas drejt rrugës së integrimit europian.

Është vështirë për ta thënë aktualisht por sidoqoftë do të varet nga ajo nëse LSDM do të vendosë që të vendoset kryeministër kryetari aktual apo të ketë një kryetar të ri.

Por është e vërtetë ajo që thatë se partitë shqiptare në Maqedoni të Veriut duhet të jenë më të përgjegjshme pasi nga kjo varet edhe integrimi europian i Shqipërisë. Deri më tani nuk kemi ndonjë shenjë nga faktori ndërkombëtar sa i përket emrit të një kryeministri të ri për vendin.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë