Kuvendi ka miratuar sot pas një seance rreth 10 orësh me 97 vota pro ligjin për nënshtetësinë.

Pas më shumë se 10 orë Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar disa projektligje që ishin në rendin e ditës.

Kështu me 97 vota pro është miratuar pr.ligji për nënshtetësinë.

Ndërkohë me 78 vota pro, 3 kundër dhe 3 abstenim  është miratuar projektligji për fondet e pensionit privat në Kuvend.

Po ashtu me 77 vota pro u zgjat mandati i komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re