Zgjedhjet e fundit ishin një tregues domethënës për një humbje bindëse që Rudina Hajdari korri si fryt të fushatës së saj.

Ky rezultat duket se e ka nxitur të largohet të paktën momentalisht nga Shqipëria duke shkuar në Amerikë.

Pak ditë pasi u njoftua se Berisha u shpall non grata, Rudina Hajdari ka takuar drejtorin për çështjet e Europës qëndrore dhe jugore Dave Konstelancik.

Për këtë takim ajo tha se kanë ndarë shqetësimet për situatën në Shqipëri, veçanërisht problemet që vendi ka me kri min e organizuar dhe korrupsionin.

Sakaq, shihet se kohët e fundit Rudina ka qenë mjaft aktive në rrjetet sociale për fansat dhe ndjekësit e saj.

Ajo po ashtu ka shkuar dhe në studion e fotografit shqiptarë me famë ndërkombëtare, Fadil Berisha.






Previous articleHajduti i mori çantën të fejuarës, shikoni cfare i ben shqiptari në Nju Jork