Pas këtij lajmi nuk do i ndaheni ëmbëlsirave

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Periodat shkaktojnë dhimbje, lodhje e shpesh dëshira të urrejtjes së ëmbëlsirave.
Megjithatë është paksa një situatë e komplikuar, pasi thuhet se guteni i rafinuar mund të përkeqësojë dhimbje më të mëdha dhe shpërthime të akneve.
Por, sipas një studimi të ri, gatimet e ëmbla, mund të ushqejnë dëshirat e një gruaje dhe të lehtësojnë simptomat e vështira të ciklit menstrual.
Ndërkohë që mund të ballafaqohet me një goditje në bilancin tuaj bankar, themeluesi Devon Loft, një bukëpjekës i zjarrtë dhe një tifoz i mirë, këmbëngul se është një investim i vlefshëm pasi që të gjitha recetat janë të pavlefshme të sheqerit të rafinuar dhe përmbajnë lëndë ushqyese të cilat studimet kanë treguar të jenë të dobishme për luftimin e ndryshimeve hormonale.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë