Tema qe u trajtua ne emisionin Shqiperia Live ishte rreth detektiveve privat. Me shume se gjysma e rasteve ne profesionin e tyre u shpreh e ftuara eshte per tradhetine e cifteve.

Ne emision u trajtua dhe historia e nje gruaje e cila pas lindjes se vajzes dyshonte se burri i saj e tradhetonte por i duheshin prova keshtu vendosi te punesoje nje detektiv privat.

Ndiqni per me shume videon