Pas protestave të shumta për shërbimin, Transporti Urban në Shkodër rrezikon mbylljen totale

ar-ta-marrsha.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Transporti urban në Shkodër do të shkojë drejt kapitullimit dhe rrezikojmë mbylljen totale të këtij shërbimi. Deklarata vjen nga Melidion Dervishi, administrator i transportit urban në Shkodër.

Ai thotë se që nga data 8 gusht, kur është organizuar protesta për shërbimin e transportit urban, situata ka mbetur e njëjtë. “Mbështetja ka munguar si nga bashkia, ashtu edhe qeveria” – thekson Dervishi.

Sipas tij, ka informalitet nga furgonat, ndërsa çmimet vazhdojnë e rriten…

Melidion DERVISHI – Administrator i transportit urban Shkodër

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë