Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar përmbytje jo vetëm në Shkodër, por edhe në qarkun e Lezhës.

 

Reshjet që vijojnë ende në Lezhë kanë nxjerrë edhe më në pah ndotjen e madhe të lumit Drin që përshkon mes për mes qytetin.

 

Mbetje të plastikës që shihni shkarkohen në grykëderdhje që më pas përhapen në det, në zonën e Vainit.

 

Një masakër mjedisore që nxjerr në pah sa neglizhencën e autoriteteve, aq edhe mos ndërgjegjësimin qytetar që hedhin mbetje kudo dhe nga do.

 

Si pasojë e reshjeve në Lezhë në shumë fshatra ka ndërpreje të energjise, një ndër to Ishull Lezha, ngjitur me qytetin ku mungesa e energjisë është në më shumë se 10 orë.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re