Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Me dorën mbi Kushtetutë janë betuar ministrat e rinj të qeverisë Rama, emrat e të cilëve u miratuan një ditë më parë në Parlament.

Formula e betimit:

“Betohem në nderin time se do të zbatoj me përpikemi kushtetutën dhe ligjet si dhe do të kryej me përgjegjësi detyrën shumë të rëndësishme që më është besuar të anëtarit të këshillit të ministrave”

Ministrat e rinj

Ministri i Financave dhe Ekonomisë – Emërohet Ervin Mete; Largohet Delina Ibrahimaj

Ministri i Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit – Emërohet Delina Ibrahimaj; Largohet Edona Bilali

Ministria e Shëndetit dhe Mirëqenies Sociale – Emërohet Albana Koçiu; Largohet Ogerta Manastirliu

Ministri i Arsimit dhe Sporti – Emërohet Ogerta Manastirliu; Largohet Evis Kushi

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme – Emërohet Igli Hasani; Largohet Olta Xhaçka

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit – Emërohet Anila Denaj; Largohet Frida Krifca

Ministri i Pushtetit Shitësi (Ministri i re): Emërohet Arbjan Mazniku

Ministria e Shtetit për Standardet dhe Shërbimet (Shkrihet) – Largohet Milva Ekonomi.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re