Platforma e komunikimit e Donald Trump është mbyllur përgjithmonë, tha zëdhënësi i tij për CNBC.

Platforma, e titulluar “Nga tryeza e Donald J. Trump”, u lançua muajin e kaluar dhe ishte një mënyrë për ish-presidentin për të publikuar përmbajtjen e tij, duke përfshirë njoftime për shtyp dhe video, sipas BBC, duke kujtuar se Trump u ndalua të hynte në Facebook dhe Twitter pas trazirave në Capitol.

“Nga tryeza e Donald J. Trump” kishte një pjesë në faqen zyrtare të ish-presidentit, por tani ajo është hequr.

Një zëdhënës konfirmoi përmes Twitter se ky ishte njoftimi i kthimit të z. Trump në mediat sociale, megjithëse nuk është e qartë se kur dhe si do të ndodhë kjo.

Faqja, e cila funksionoi si një lloj blogu, kishte aftësinë për të postuar postime në Trump dhe u siguroi vizitorëve mundësinë që ta pëlqenin postimin dhe ta shpërndanin në Facebook dhe Twitter. Platforma e vetë ish-presidenti Trump është përfolur që nga fillimi i këtij viti, por nuk është e qartë se si mund të duket.

Disa menduan se “Nga tryeza e Donald J. Trump” ishte një platformë e aluduar nga ish-presidenti, por zëdhënësi i tij konfirmoi në maj se ai nuk ishte, duke thënë: “Ne do të kemi informacione shtesë në atë front në një të ardhme shumë të afërt”, Raporton BBC.