Ilir Meta gjatë gjithë këtyre ditëve është shfaqur i shqetësuar për krizën në Ukrainë.

Madje mblodhi edhe Këshillin e Sigurisë.

Gjithë shqetësimi i tij, ka qenë se nga kjo luftë do të dëmtohen edhe shqiptarët, se do rriten çmimet.

Por këtë të shtunë me sa duket i ka lënë këto shqetësime dhe ka dalë me të shoqen për të shijuar rrezet e diellit.

“Ju urojmë një fundjavë të mbarë”, shkruan Meta, a thua se asgjë nuk ka ndodhur dhe tashmë kriza ka përfunduar.