Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

SPAK ende nuk ka plotësuar detyrat e lëna nga GJKKO për hetimet mbi pasurinë e ish-gjyqtarit te Kushtetuses Fatos Lulo.

 

Seanca u zhvillua nderkohe që vetë Fatos Lulo ka paraqitur prova të reja te cilat do ti nenshtrohen vleresimit te eksperteve nese kane apo jo ndikim ne analizen financiare.

 

Seanca e radhës u caktua 7 shkurt.

 

Ish-anetari i Gjykates Kushtetuese akuzohet nga SPAK per fshehje te pasurise dhe mosdeklarim te tyre.

 

Me heret SPAK i sekuestroi ish-gjyqtarit Fatos Lulo një  dyqan në “Rrugen e Durresi” në Tiranë me siperfaqe 172 metra katrorë.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë