Kete të shtunë janë në gjykatë për vlerësimin e masës së sigurisë dhe vetë gjyqtarja Enkelejda  Hoxha si dhe të arrestuarit e tjerë për korrupsion. Por familjarët e gjyqtares i quajtën akuzat të padrejta.

 

Sipas prokurorisë antikorrupsion, gjyqtarja Enkelejda Hoxha, avokati Aldo tabaku, si dhe disa persona të tjerë, kanë bashkëpunuar e bërë pazare për lirimin e personave të ndryshëm nga burgu, kundrejt shumave të parave që arrinin deri në 12 mijë euro.

 

Gjate pergjimeve ne gjykaten e Krujes, doli ne pah edhe nje skeme e dyshuar korrupsionin ne spitalin Nene Tereza, teksa sekretarja e gjykates se Krujes M.Mallkuci dyshohet se ka dhene ryshfet nepermjet nje kryeinfermiere tek kardiokirurgu I njohur Edvind Prifti ne menyre qe ky I fundit ti operonte nenen jashte radhe.