7 kandidatët e Partisë Demokratike për Bashkinë e Tiranës kanë paraqitur platformën e tyre para demokratëve në 6 degë të kryeqytetit.

 

 

Belind Këlliçi, Ilir Alimehmeti, Gerti Bogdani, Julian Deda, Fatmir Merkoçi, Enkelejda Fejzo dhe Adriana Kalaja kanë shpjeguar se për cilën arsye kanë hyrë në garën e primareve dhe çfarë synojnë të ndryshojnë.

 

 

Fushata e kandidatëve do të vazhdojë deri në datën 2 dhjetor dhe në 4 dhjetor të gjithë anëtarët dhe simpatizantët do të votojnë për të përcaktuar kandidatin e opozitës përballë erjon veliajt në 14 maj.

 

 

Në rast se asnjë kandidat nuk merr më shumë se 50% të votave, atëherë në 11 dhjetor do të zhvillohet raundi i dytë mes dy kandidatëve më të votuar.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png