PD i bashkohet mazhorancës, kush janë 3 projektligjet që u votuan në Kuvend

kuvendii-770x427-1.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Partia Demokratike i është bashkuar mazhorancës duke votuar sot në Kuvend 3 projektligje:

Akt normativ “Për miratimin e tekstit te disa ndryshimeve ne marrëveshjen për prodhimin e furnizimin me vaksinën “Phizer”
112 vota PRO
2 vota ABSTENIM

Projektligj “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 9917, datë 19.05.2008 “Për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit të ndryshuar””.
106 vota PRO
6 vota KUNDËR
1 ABSTENIM

Projektvendim “Për një ndryshim në vendimin nr. 166, datë 16.12.2004 “Për miratimin e Rregullores së Kuvendit”
111 vota PRO
3 vota KUNDËR

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë