Dega e Partisë Demokratike në Berat ka njoftuar emrat që do të votohen si kandidatë për deputetë nga anëtarësia e Partisë në degën e Beratit.

Në listë janë njëmbëdhjetë emra që pas votimit do të kalojnë në fazën tjetër të përzgjedhjes.

“Me vendim të Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve, lista e kandidatëve që sipas nenit 62 të Statutit të PDSH përmbushin të gjithë elementët e nevojshëm për ecurinë në karrierë, për përfaqësim politik të Partisë Demokratike, në nivel qendror apo lokal, që kalojnë fazën e dytë dhe I nënshtrohen konsultimit me anëtarësinë, në Degën Berat, Qarku Berat, është si më poshtë.

Këta janë kandidatet për rrethin e Beratit , votimi do të zhvillohet në datën 28”, thuhet në njoftim.

Emrat e kandidatëve:

1.Afize Skendo

2.Alketa Mukavelati

3.Arenc Berati

4.Astrit Veliaj

5.Denis Sahatciu

6.Dritan Hazinedari

7.Eno Qana

8.Kasem Mahmutaj

9.Muharrem Hoxha

10.Namir Lapardhaja

11.Oltion Merdari