Një marinës i SEAL në pension, i cili u bë i famshëm 10 vite më parë, pas transformimit në transgjinor, njoftoi se po kalonte tranzicionin dhe u bëri thirrje amerikanëve të “zgjohen” për mënyrën sesi shërbimet shëndetësore transgjinore po i dëmtojnë fëmijët. “Gjithçka që shihni me fytyrën time, as mos e besoni asnjë fjalë të […]

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png