Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj ka bërë një veprim që duhet ta ndjekin edhe kryetarët e komunave të tjera.

I pari i Suharekës ka dalur në terren për të parë punën e kryer në një rrugë në Samadrexhë. Atje ai ka parë se tra shësia e asafaltit nuk ishte në nivel, duke e refuzuar këtë punë.Muharremaj ka premtuar se nuk do të ndalë punën në terren dhe s’do të ketë tol erime. “Rruga “Qeshmja e Cufës” në Samadrexhë nuk është rregulluar sipas paramasës.

“Sot kam dal në teren dhe kemi bërë matjet, ku trashësia e asfaltit ndryshon. Kjo punë nuk pranohet.Verifikimi i punëve në teren do të vazhdoj dhe nuk do të ketë tolerime” shkruan Muharremaj në njoftim.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re