Belind Këlliçi ka mohuar që baza e Partisë Demokratike mund të jetë e përçarë.

 

I ftuar në emisionin “Que Vades”, Këlliçi tha se baza e Partisë Demokratike nuk i ngjan fare problemeve që mund të ketë lidershipi dhe drejtuesit e saj.

 

Ndërsa përmendi deputetin Gështenja, Këlliçi tha se ai ishte mënyra e përzgjedhjes së kandidatëve nga Lulzim Basha.

 

 

“Baza e përcarë? Gështenja ka qenë drejtues i njësisë nr7. Gështenja është kryeverpër e Lulzim Bashës. Nga njësia nr.7 e dërgoi në Librazhd e Përnjas. Mënyra e përzgjedhjes së kandidatëve nga Basha nga zona 7 e coi në përenjas. Problemi është këtu, që baza nuk është e përçarë as nuk i ngjanë halleve e problemeve që mund të ketë lidershipi i PD-së.” – tha Këlliçi.