Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Përfaqësuesi i shoqërisë civile Agim Bina: “Unë kam propozim Kujtim Çako është depozituar në sekretarinë tuaj, Damian Gjiknuri sipas procedurës. Unë e quaj një proces dhe konsultim të mirë që mund të prodhojë një njeri që të ketë shumë cilësi por duhet të jetë një njeri me integritet që ai të ketë një bashkësi virtytesh të kesh mençuri dhe intelektual i formuar? Kujtim Çako ka arsimin e nevojshëm, ka jetuar në gjermani dhe nuk ka marrë pasaportë gjermane por ruan pasaportën shqiptare. Kujtimi është i përmbajtur nuk anon as majtas as djathtas, Kujtim Cako është me origjinë nga Gjirokastra.

Balla: Jo me këtë takim me emra konkretë, ndryshe do të bëjmë takimin e fundit të parin. Pa përmendur emra.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë