Përfaqësuesit e ambasadës ruse dyshime mbi arsyen e vdekjes së 4 turistëve në Qerret? Të pranishëm gjatë gjithë kohës në morg, tani pritet që…

hotel-1.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Gjatë kryerjes së ekspertizës dhe marrjes së kampioneve të trupave të pajetë të turistëve rus që humbën jetën mbrëmjen e djeshme në hotel “Gloria”, kanë qenë prezent dhe përfaqësues të ambasadës ruse. Fax News meson se përfaqësuesit e ambasadës ka qenë prezent gjatë gjithë procesiit të kryer në morg nga mjekët e mjekësisë ligjore. Tashmë pritet ekspertiza e mjekësisë ligjore për të përcaktuar shkakun e vërtetë të vdekjes së 4 turistëve.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë