Procesi i numërimit të votave në qarkun e Beratit ka përfunduar.

Deri në fund të numërimit nuk ka patur asnjë befasi në ndarjen e mandateve. Pasi ka përfunduar dhe numërimi i kutisë së fundit, rezultatet kanë dalë:

PS mban 5 mandate, PD 2, ndërsa LSI mbetet pa mandat.

Nëse i referohemi votave:

PS- 42355
PS- 23038
LSI- 8394