Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Ka përfunduar numërimi i votave në të gjithë qarkun e Korçës, i cili u fitua në të gjitah njësitë vendore të tij nga Partia Socialiste.

 

Gëzim Topçiu ka arritur të marrë mandatin e 7-të në Bashkinë e Maliqit, me 13 577 vota. Ndërsa rivali i tij ka marrë 6875 vota. Diferenca mes tyre ka qenë 6702 vota.

 

Edhe Bashkia e Devollit u fitua nga socialistët. Eduard Duro ka marrë 8376 vota, kandidati i Bashkë Fitojmë Elvis Hajdërlli ka marrë 8011 vota dhe kandidati i pavarur Çlirim Hoxha ka marrë 81 vota.

 

Edhe Kolonja i ka besuar një mandat të dytë Erion Isait me 3873 vota, ndërsa rivali i tij Ethem Lumani 2150.

 

Pusteci ishte bashkia e parë në qarkun e Korçës që nxorri rezultat pozitiv në favor të PS.

 

Pali Kolefski ka marrë 1374 ndërsa Pandi Jani 731 vota.

 

Pogradeci gjithashtu i dha një mandat kandidatit të PS Ilir Xhakolli me 17996 vota, ndërsa kandidati i koalicionit Bashkë Fitojmë Zini Tollozhina ka marrë 8122 vota. Diferenca met tyre ishte shumë e madhe, me plot 9874 vota.

 

Edhe Korça u fitua nga PS. Sotiraq Filo mori një tjetër mandat me 20996 vota, ndërsa Ledina Aliolli nga Bashkë Fitojmë mori 13631 vota.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re