Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave për këshillin bashkiak në Berat, Poliçan dhe Skrapar.

Në të tre bashkitë, Partia Socialiste ka epërsi mbi forcat e tjera politike

Rezultati në Berat (31 mandate)

 1. Partia Socialiste 20 mandate.
 2. Bashkë Fitojmë 7 mandate.
 3. Partia Demokratike 3 mandate.
 4. PDIU 1.

Rezultati Poliçan (15 mandate)

 1. Bashkë Fitojmë 1
 2. Partia Socialiste 13.
 3. Partia Demokratike 1

Rezultati Skrapar (15 Mandate)

 1. Partia Socialiste 8
 2. Bashkë Fitojmë 5
 3. Partia Republikane 1
 4. Partia Social Demokrate 1

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re