Skip to content

Përfundon procesi në 6 degë/ Komisioni i Rithemelimit publikon rezultatet dhe fituesit

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Komisioni i Rithemelimit ka publikuar rezultatet e zgjedhjeve në degët e PD.

 

Pas numërimit të fletëve të votimit, sipas procesverbaleve zyrtare të mbërritura nga Komisionet e votimit në degë, Kryetarë të degëve të PD u shpallën:

Dega Berat:

Morën pjesë në garë 4 kandidatë.

Fitues u shpall z. Shyqyri Dura me 46% të votave

Dega Librazhd:

Morën pjesë në garë 3 kandidatë.

Fitues u shpall z. Ilirjan Alliu me 53 të votave

Dega Prrenjas:

Morën pjesë në garë 2 kandidatë.

Fitues u shpall z. Arjan Karriqi me 61% të votave

Dega 1 Tiranë:

Morën pjesë në garë 2 kandidatë.

Fitues u shpall z. Fetah Hasanaj me 76% të votave

Dega 5 Tiranë:

Morën pjesë në garë 5 kandidatë.

Fitues u shpall z. Fatmir Myrta, me 47% të votave

Dega 8 Tiranë:

Morën pjesë në garë 2 kandidatë.

Fitues u shpall z. Gazmend Sallaku, me 64% të votave

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë