Ish-deputetja e PD-së në Lezhë, Lindita Metaliaj denoncon situatën e krijuar në varrezat e Markatomaj në Lezhë, të cilat u përmbytën dje.

Sipas saj, kjo gjendje është pajustifikueshme dhe kërkon ndërhyrje të menjëhershme për sistemimin e ujërave me rrjedhje malore.

Postimi i plotë:

Varrezat ne Markatomaj te Lezhes dje pasdite ishin nen pushtetin e ujit !

Banoret e zones te irrituar nga kjo gjendje e pajustifikueshme kerkojne nderhyrje te menjehershme ne sistemimin e ujerave me rrjedhje malore.

Pushteti vendor ne menyre urgjente te marre te gjitha masat per sistemimin dhe permiresimin e situates!

Eshte me e pakta qe mund te behet!

Respekti ndaj te vdekurve dhe banesave te tyre te fundit eshte detyrim per pushtetin vendor!

(Pamjet jane filmuar dje pasdite rreth ores 15:00)

Turp !

Mjaft me ,lezhjanet jane lodhur me propaganden boshe te punembaruarve te bashkise Lezhe!

Koha per ndryshim!