Pyetje: Përse nuk i bëni thirrje SPAK-ut të shtojë hetimet për “dosjen 184”?

Përgjigjet Rama: Ca janë këto moj?! Nuk di numra unë, nuk jam magaziner. PS e keni iluminuar ju me komentet tuaja. Ndërkohë të gabosh është njerëzore të insistosh në gabim është djallëzore. Ato çështje janë hetuar dhe sot ka njerëz që janë në burg, tani ca kërkoni të dalin ashtu sic juve i imagjinoni. Nuk kam ca i kërkoj askujt asgjë, nëse ju keni fakte.

Pyetje: Ke urdhër nga Erdogani për shkarkim të kreut të KMSH?
Përgjigjet Edi Rama: Lërëni të vdekurit të varrosin të vdekurit është porosi e rezus krisjhtit këtë përgjigje kam unë

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb