Home SHQIPERIA Përse nuk ka ftesë për PD-në në zgjedhjet lokale? Meta zbulon arsyen përse takoi Taulant Ballën…

Përse nuk ka ftesë për PD-në në zgjedhjet lokale? Meta zbulon arsyen përse takoi Taulant Ballën…

0
Përse nuk ka ftesë për PD-në në zgjedhjet lokale? Meta zbulon arsyen përse takoi Taulant Ballën…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ilir Meta në dalje nga institucioni i Presidencës:

“Dola këtu me kërkesën tuaj megjithëse nuk keni qene të ftuarit e mi sot, sepse un ëmendova ti kusjtoja kësaj dite kolegut tuaj Fevziut sot në mbrëmje në opinion, kjo është shtëpia juaj mirë bëtë që erdhët pa ftuar, nuk mund tu fshihesha juaj.

Unë kam një sheqetësim tjetër për të ndarë me ju dh eme gjithë institucionet dhe opinioni publik është tronditur sot nga kryeqyteti. Duam të garantohet respekti i lidhit dhe të garantohet strehimi i tyre të parakohshëm, avokati i popullit duhet të njihet me gjitha veorimet që janë kryeer dhe me shkeljet e mjundhsme që kanë ndodhur dhe të ndajmë me opinionin publik shqetësimin.

Konsultime për zgjedhje – Nuk ka pasur ftesë zyrtare për asnjë forcë politike. Zgjedjet janë të imponuara për shkak të vakancave të ndryshme. Ju i dini iniciativat e mia kanë qenë zyrtare si me kuvendin dhe me këshillin e ministrave, kam komunikuar edhe me gjyaktën IKushtetetuese për cështjen e leshnjes ku presim një vendim zyrtar brenda ditës së sotme. Nëse do të kisha bërë ftesa për partitë3 do ti isha drejtuar gjithve, ska pas ftesë për asnjë parti. Ka patur një kërkesë informate për një konsultë me kryetarin e shumicës në kuvend i cili është Balla meqënëse kemi patur disa dilema për interpretimin e ligjit në lidhje me datën. Janë 6 bashki që nisin në theth dhe përfundojnë në lushnje, konsultimi kryesor vec ligjit dhe institucionet besoj se duhet të jepja një sqarim me Ballën si përfaqësues i shumicës për një mendim për kryetarin e KQZ për Celibashin mkë shumë ditë dhe kohë për KQZ do të ishte ndihmë për të”, tha Meta.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë