Plas sherri brenda sallës së seancës plenare. Debate të forta janë dëgjuar nga deputetët mes dy opozitarëve të rinj, Ralf Gjoni dhe Halit Valteri.

Pas një debati me fjalë, Valteri dhe Gjoni janë shtyrë edhe nga vendi.

Sherrin e ka zbutur Myslym Murrizi, i cili ka nxjerrë jashtë sallës Halit Valterin. Më pas deputeti Valteri mori fjalën në foltore dhe i bëri një apel ministres Manastirliu: Keni vendosur matjen e temperaturës, por bëni edhe testin e intelektit dhe të idiotëve në këtë vend se kemi lloj lloj idioti dhe lloj lloj halabaku që nuk dinë se ca flet.

/shqip