Gjatë intervistave që po zhvillonte lidhur me kushtet brenda në urbanin e Institutit në Tiranë, gazetarja e Fax News Sara Demushi u nxorr jashtë me forcë nga kontrollori i urbanit.

Gazetarja e Fax News dhe operatori ndoqën itinerarin e disa prej urbanëve të linjës në Tiranë dhe vihej re mungesa e kondicionerëve dhe temperaturat e larta brenda dhe kjo gjë u pohua edhe nga vetë qytetarët të cilët u shprehën të pakënaqur për kushtet në urban dhe se qarkullimi bëhët tejet i vështirë. Gjatë intervistave që po zhvillonte lidhur me kushtet brenda në urban, gazetarja e Fax Neës Sara Demushi u nxorr jashtë me forcë nga kontrollori i urbanit. Qytetarët të intervituar u shprehën se në urbane ka mungesë kondicionerësh dhe krijohen vonesa në pritjen e urbanit për më shumë se minuta.
Për shkak të temperaturave të larta qytetarët përpiqen ti shmangen.

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re