Parandalohet kontrabanda e 88 kilogramëve marijuanë
Policia regjistroi një anije më të vogël dhe një person që mbante në të tre thasë dhe më pas në bankën e të akuzuarve të improvizuar ishin disa persona që merrnin këto thasë.
Në zonën bregdetare të liqenit të Shkodrës në fshatin Podhum, policia parandaloi kontrabandën e 88 kilogramëve marijuanë.
Drejtoria e Policisë ka njoftuar se ka regjistruar një mjet lundrues më të vogël dhe një person që mbante tre thasë në të me mjete për vëzhgim natën dhe pas kësaj në skelën e improvizuar janë regjistruar disa persona që i kanë marrë këto thasë.

Siç thanë ata, po punohet intensivisht për identifikimin dhe gjetjen e autorëve të këtij akti.

/faxweb

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png