Ndërsa ishte paraditen e sotme per vizite ne Qendren Operacionale te Emergjencave Lezhë, ne shoqerine e ministrit te Brendshem, Sander Lleshaj, kryeministri Edi Rama nuk i ka kursyer aspak levdatat per ish-ministren e Arsimit, Lindita Nikolla.

Sapo hyri brenda qendres, Edi Rama pa ne distance Nikollen dhe i eshte drejtuar me keto fjale:

“Ku je me e mira ne bote, ku je”-tha Rama

A une, a?- i pergjigjet nje grua qe ishte aty ne krah me Nikollen.

Ajo, mor ajo, prit njehere se ka radhe- tha Rama, duke iu afruar Nikolles me te cilen me pas edhe perqafohet.

Dite-nate, dite-nate, dite-nate, as i ndihet zeri, as i del emri, i ben te gjitha per…- tha Rama