“Po rritëm rrogat dhe pensionet do vdisnim për bukë”, qytetari i përgjigjet ashpër Ramës: Nuk është e vërtetë! Ke hallin mos të prekësh arkën ku kanë futur duart zyrtarët

WhatsApp-Image-2021-10-11-at-17.17.27.jpeg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

“Nëse qytetarëve iu rritet rroga nuk dëmton absolutisht buxhetitn, ekonomia e vendit. Nëse rriten pagat, e vetmja që dëmtohet është ai tenderi 2.2 miliardë lekë. Kur qytetarët kërkojnë t’i rriten pensionet, është ajo arkë ky zyrtarët fusin dorën. Nuk dëmtohet ekonomia e vendit, nëse kërkohen të ulen taksat. Jemi i vetmi vend në rajon që paguan 20% për ushqime, ashtu si asnjë vend tjetër. Të dashur bashkëqytetarë, të gjithë më shumë në numër. Të mos e lejmë këtë beteje. Ata kërkojnë të vjelin më shumë nga taskat dhe pasuria e këtij vendi. Nuk mundet që qytetarët të këtij vendi të mbushin barkun duke paguar shtrenjtë. Për shkak të rritjes së ccmimit të bukës, një djali të vogël në familjen time do t’i mungojë një libër. Ccdo muaj në shtëpinë e një pensionisti do mungojë kujdesi shëndetësor, se ato leke do shkojnë për bukë. Sicc thotë kryeministri , në këtë vend nuk vdesim për bukë, por nuk duhet të vdesin as rrugës për bukë. Kryeministri duhet të dëgjojë zërin e qytetarëve”, tha protestuesi.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë