Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Në bashkinë  e Himarës duket se policia ka ndërmarrë një nismë për të liruar të gjithë hapësirat e zaptuara të plazheve.

Këtë të hënë policia bashkiake Himarë në bashkëpunim me Komisariatin e policisë vazhdojnë operacionin “Plazhi i Lire” duke liruar hapësirat publike dhe plazhet publike duke jua kthyer ate qytetarëve pa pagese.

Ndërkohë në lidhje me këtë aksion janë marrë pasat ndaj atyre që kishin zënë hapësirën publike në plazhe.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re