Në përfundim të tryezës për arsimin në Elbasan një situatë e pakëndshme i ka ndodhur kryetares së LSI-së , Monika Kryemadhi.

Një grup policësh i janë afruar asaj dhe një grupi duke i kujtuar që nuk lejohen grumbullimet më shumë se 10 veta në bazë të protokollit anticovid. Ata po ashtu iu kujtuan përfaqësuesve të LSI-së vendosjen e maskave.

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi i ka ftuar të bëjnë detyrën e të vendosin gjobë në rast se kontatojnë shkelje. Por jo vetëm kaq. Ajo i ka ftuar që fillimisht të merren me luftimin e bandave dhe të kriminelëve.