Në Shkodër është nënshkruar marrëveshja për bashkëpunim mes Policisë së Malit të Zi dhe Shqipërisë gjatë sezonit turistik 2021.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re