Reshjet e dendura të shiut kanë përfshirë vendin prej disa orësh. Për pasojë janë përmbytur disa rrugë në qytetin e Vlorës, më konkretisht tek Porti dhe “Albano Romina”.

Përmbytjet kanë shkaktuar vështirësi në kalimin e njerëzve dhe automjeteve.

Lajm në përditësim…

/faxweb