Skip to content

Presdienti i ri betohet të dielën, rendi i ditës

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Të dielën Kuvendi i Shqipërisë do të mbajë një seancë speciale, gjatë së cilës do të betohet Presidenti i ri i Republikës, Bajram Begaj.

 

Seanca do të fillojë në orën 18:00 dhe ka në rend dite vetëm ceremoninë e betimit.

 

“Ngarkohen shërbimet e Kuvendit për publikimin e rendit të ditës së seancës plenare, njoftimin e anëtarëve të Kuvendit me anë të mjeteve të komunikimit elektronik si dhe përgatitjen e dokumentacionit parlamentar që do të shqyrtohet”, thuhet në urdhrin e Lindita Nikollës.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë