Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj ka dekretuar ligjin për rritjen e pagave për veten e tij, kryeministrin Edi Rama, ministra, deputetët dhe për punonjësit e administratës publike.

bajram-begaj

Gjithashtu ka dekretuar edhe ligjin për statusin e prokurorëve dhe gjyqtarëve në Republikën e Shqipërisë.

Begaj kishte dhënë pëlqimin e tij përpara se të miratoheshin në Kuvendin e Shqipërisë gjatë seancës së të enjtes.

bajram begaj ligje2bajram begaj ligje1bajram begaj ligje

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re