Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar me shumicë votash projektligjin për rritjen e pagave për administratën publike dhe pagën minimale.

Pr.ligji u miratua pas votimit nga deputetët e pranishëm në Parlament, ku mori 97 vota pro dhe 3 kundër

“Miratohet pr.ligji për rritjen e pagave të administratës publike miratohet me 97 vota pro dhe kundër 2”, tha nënkryeparlamentarja Ermonela Felaj.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re