Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka biseduar në telefon me presidentin e Ukrainës, Volodymyr Zelensky.

Në një njoftim nga zyra për komunikime pranë presidencës turke thuhet se Erdogan dhe Zelensky kanë diskutuar sulmin e Rusisë ndaj Ukrainës dhe zhvillimet e fundit.